Pensioniteemaline infotund Võõpsu raamatukogus

Tänapäeval unistavad paljud finantsvabadusest. Kas ja kuidas selle saavutamine on võimalik? Mis kasu saavad organisatsioonid ja ettevõtted pensioniteadlikest liikmetest ja töötajatest? Sotsiaalministeeriumis äsja käivitatud pensionitarkuse programmi raames on meile külla tulemas pensioninõustaja Danielle Luks, kes aitab läbi mõelda, kui palju on vaja pensioniks koguda, millised on soovid ja kuidas peaks finantsvabadus pensionieas välja nägema. Ja kõige muu hulgas saavad vastuse ka põletavad küsimused oma rahalise seisu parandamiseks.

Infotund on tasuta ja sobib nii noortele, kes on alles alustamas oma tööalast karjääri kui ka tööealistele, kes juba panustavad teadlikult või siis veel mitte nii teadlikult oma pensionisse.
Infotunni käigus antakse ülevaade Eesti pensionisüsteemist kõigi kolme pensionisamba vaates. Räägitakse lahti peamised pensionit puudutavad muudatused. Jagatakse praktilisi näpunäiteid, kust ja kuidas leida oma isiklikke pensioniandmeid, kuidas kujuneb pensioni suurus ning vastatakse ka tekkinud küsimustele.